Behandlingar

Behandlingar

BIOREVILISATION

Vi använder olika biorevitalisanter och skinboosters produkt, bl.a RRS® Hyalift® 35 Syringe. En skinbooster på 21 mg hyaluronsyra, resveratrol och aminosyror. Fyller ut ytliga rynkor och ökar hudens fukthalt. Ger huden ny, ungdomlig lyster.

FILLERS

Russian lips en speciellt utarbetad teknik för platta och välformade läppar. Man arbetar med tunnare nål och själva arbetet tar ca 30-45min. Vi lägger en hudsalva med bedövnings medel innan arbetet och väntar 15 min. Du kan ta 1g Paracetamol och 400mg Ibuprofen för bättre smärtlindring ca 30 min inför starten.

HIFU 4D

HIFU är ultraljud som används för att strama åt lös hud i ansiktet och på kroppen eller reducera fett. Det är en icke-kirurgisk behandling som stimulerar områdets kollagen- och elastinproduktion för att producera nya, starkare fibrer i huden. Klinik Estetik i Kalmar använder sig av HIFU 4D med 12 linjer och V-Max vilket är den senaste teknik som gör det möjligt att behandla svåråtkomliga områden, som t.ex. runt ögonen.

DERMAPEN/MICRONEEDLING

Microneedling (mikronålning) är en resultatinriktad behandling som är föryngrande, stimulerar kollagen och elastin produktion, reducerar fina linjer och rynkor samt minskar förstora, grova porer och förbättrar hudens textur och färg. Den ge en tydlig uppstramande effekt för huden.
Vid behandlingen används nålar som penetrerar huden och skapar en kontrollerad hudskada. Resultatet bli att huden börjar reparera sig, producera nytt kollagen och elastin. Huden blir starkare, fräschare, porerna minskas, hudtonen blir jämnare och slätare ut.

TRÅDLYFT

Modernt trådlyft med PDO-trådar som kroppen själv bryter ner. Ingen mekanisk dragning av huden sker utan kroppens egna kollagenproduktion aktiveras när PDO-trådarna bryts ner. Maximal behandlingseffekt kommer efter ca 3 månader och behandlingseffekten är 1-1,5 år. Detta är en fantastisk kombination för att definiera käklinjen och minska dubbelhakan och ett oslagbar alternativ till fillerbehandling i läpparna med syfte att främja kontur och fyllighet. 

EM BODY SLIM

Med den unika HIFEM-tekonologin (High Intensity Focused Electro-Magnetic technology) kan EMSlim behandla magmuskulatur, reducera överliggande fett och stärka sätesmusklerna. Detta uppnås genom frivilliga sammandragningar, s.k. superkontraktioner. När kroppen utsätts för dessa muskelkontaktioner måste muskelvävnaden anpassa sig till ett sådant extremt tillstånd att den svarar med en ombyggnad av dess inre struktur - ökad volym och produktion av muskelfibrer. Kontraktionerna orsakar överdriven efterfrågan på energi vilket resulterar i att fettcellerna dör genom apoptos. 

FRAKTIONERAD RF-MICRONEEDLING

MicroDerma är en innovativ duo system med två handenheter för fraktionerad RF microneedling (MRF) och nålfri sibdermal fraktionerad RF-energi (SRF) Fraktionerad RF-microneedling är effektiv för behandling av svåra och måttliga akneärr. Det kan vara mycket komplicerat att hantera ärr efter akne. Även om det finns flera andra tekniker för att förbättra akneärrbildning lovar fraktionerad RF-enhet fantastiska resultat.

BOTOX, VISTABEL, AZZALURE

Vistabel och Azzalure botulotoxin för behandling av rynkor i panna, arga rynkan, kråksparkar, bunny lines, lipflip, gummy smile, halsmuskler - platisma etc.

PERMANENT FETTREDUCERING DUBBELHAKA

En permanent fettreducering handlar om mindre liporeduktion. Man för in i en kanula i underhudsfett och sprutar in en lösning med bedövnings medel. Masserar in och när vätskan fördelas i fettet, om ca 15 min förs in en evakueringsnål och det lösta fettet aspireras ut med 50-20-10 ml spruta, beroende på område. Fettreducering med SmartLipo laser, där fetet löses av en laserstråle fört med tunnfiber via kanilla. Antigen låter man kroppen ta hand om det smälta fetet eller evakuerar med tunna nål med sprutor.

CELLULITBEHANDLING

Med kraftfull Cavitation (ultraljudslipolys) eller Laserlipolys erbjuder vi en effektiv nedbrytning av fettcellerna och dess innehåll permanent. Behandlingen rekommenderas speciellt vid större lokala fettansamlingar och vid behandling av celluliter.

PRP

PRP (Platelet-Rich Plasma) utvinns av din egen blod och består av proteiner, tillväxtfaktorer samt trombocyter. Med PRP-injektioner behandlar man framhångsrikt Peyrones syndrom, Lichen sklerosis, erektila dysfunktion och förbättrar lust. Många känner effekten redan efter första besöket, men det varar 1 månad. Rekommenderat antal behandlingar 3 st under 3 månader. Man kan kombinera med stöttvågsbehandling med Zshock för bättre resultat, dock inte på att förbättra lust.

MESODUO

Mesoduo är en ny smärtfri injektionsbehandling utan nålar, inte likt något vi har sett tidigare. Det bästa av allt är att denna behandling är helt säker och passar alla hudtyper och GRAVIDA. Tack vare den revolutionerande teknologi slussas aktiva ämnen djupt ned i huden för att bromsa hudens åldrande, öka volymförlust i ansiktet eller reducera ytliga fettdepåer beroende på behandlingens ändamål. Näringsämnena tas effektivt upp av huden. Behandlingen reducerar uppkomsten av rynkor och åldersfläckar.

INJEKTIONSBEHANDLING

Med fettlösande injektioner kan du ta bort envisa fettdepåer som går inte ta bort med bara träning och kost. Bäst lämpade områden är dubbelhaka, kinder, kärlekshandtagen, mage, lår och knä.

Välkommen att boka en kostnadsfri konsultation så skräddarsyr vi din behandling. Kom till oss men lämna gärna pojkvänen, barn eller väninna hemma. Vi håller oss till Covid-19 rådande restriktioner. Dropp in undanbedes.

Hitta hit