Priser

Standardtjänster

Boka en kostnadsfri konsultation så skräddarsyr vi din behandling. Vi håller oss till Covid-19 rådande restriktioner. Dropp in undanbedes! Kostnadsfri konsultation minst 48 timmar innan alla injektionsbehandlingar, fillers, botox, biofiller, PRP, PRF och trådlyft Från och med den 1a juli 2021 tillträdde en ny lag i kraft. Enligt de nya riktlinjerna behöver ni som kund ha betänketid på minst 48 timmar innan ni kan utföra en kosmetisk injektionsbehandling.


Konsultationen kan göras online eller på salongen. Om du har varit på en behandling med fillers eller botox de senaste 6 månaderna kan du boka en tid direkt för injektionsbehandling. Om det var mer än 6 månader sen senaste besöket krävs en ny konsultation senast 48h innan din behandling.

PRISLISTA

Biorevitalisation

Fr 1250 kr

Botox

Fr 1500 kr

Vi använder olika biorevitalisanter och skinboosters produkt, bl.a RRS® Hyalift® 35 Syringe. En skinbooster på 21 mg hyaluronsyra, resveratrol och aminosyror. Fyller ut ytliga rynkor och ökar hudens fukthalt. Ger huden ny, ungdomlig lyster.


Cellulitbehandling

Fr 850 kr

Med kraftfull Cavitation (ultraljudslipolys) eller Laserlipolys erbjuder vi en effektiv nedbrytning av fettcellerna och dess innehåll permanent. Behandlingen rekommenderas speciellt vid större lokala fettansamlingar och vid behandling av celluliter.

Vistabel och Azzalure botulotoxin för behandling av rynkor i panna, arga rynkan, kråksparkar, bunny lines, lipflip, gummy smile, halsmuskler - platisma etc


Fillers

Fr 2000 kr

Russian lips en speciellt utarbetad teknik för platta och välformade läppar. Man arbetar med tunnare nål och själva arbetet tar ca 30-45min. Vi lägger en hudsalva med bedövnings medel innan arbetet och väntar 15 min. Du kan ta 1g Paracetamol och 400mg Ibuprofen för bättre smärtlindring ca 30 min inför starten.

HIFU 4D

Fr 1995 kr

HIFU 4D är ultraljud som används för att strama åt lös hud i ansiktet och på kroppen eller reducera fett. Det är en icke-kirurgisk behandling som stimulerar områdets kollagen- och elastinproduktion för att producera nya, starkare fibrer i huden. Klinik Estetik i Kalmar använder sig av HIFU 4D med 12 linjer och V-Max vilket är den senaste teknik som gör det möjligt att behandla svåråtkomliga områden, som t.ex. runt ögonen


En permanent fettreducering handlar om mindre liporeduktion. Man för in i en kanula i underhudsfett och sprutar in en lösning med bedövnings medel. Masserar in och när vätskan fördelas i fettet, om ca 15 min förs in en evakueringsnål och det lösta fettet aspireras ut med 50-20-10 ml spruta, beroende på område.

Fr 800 kr

Fettreducering

PRP

Fr 2500 kr

PRP (Platelet-Rich Plasma) utvinns av din egen blod och består av proteiner, tillväxtfaktorer samt trombocyter. Med PRP-injektioner behandlar man framhångsrikt Peyrones syndrom, Lichen sklerosis, erektila dysfunktion och förbättrar lust. Många känner effekten redan efter första besöket, men det varar 1 månad. Rekommenderat antal behandlingar 3 st under 3 månader. Man kan kombinera med stöttvågsbehandling med Zshock för bättre resultat, dock inte på att förbättra lust.

MesoDuo

Fr 1250 kr

Mesoduo är en ny smärtfri injektionsbehandling utan nålar, inte likt något vi har sett tidigare. Det bästa av allt är att denna behandling är helt säker och passar alla hudtyper och GRAVIDA. Tack vare den revolutionerande teknologi slussas aktiva ämnen djupt ned i huden för att bromsa hudens åldrande, öka volymförlust i ansiktet eller reducera ytliga fettdepåer beroende på behandlingens ändamål. Näringsämnena tas effektivt upp av huden. Behandlingen reducerar uppkomsten av rynkor och åldersfläckar.

Fraktionerad RF-Microneedling

Fr 2200 kr

MicroDerma är en innovativ duo system med två handenheter för fraktionerad RF microneedling (MRF) och nålfri sibdermal fraktionerad RF-energi (SRF) Fraktionerad RF-microneedling är effektiv för behandling av svåra och måttliga akneärr. Det kan vara mycket komplicerat att hantera ärr efter akne. Även om det finns flera andra tekniker för att förbättra akneärrbildning lovar fraktionerad RF-enhet fantastiska resultat.

Injektionsbehandling

Fr 1250 kr

Med fettlösande injektioner kan du ta bort envisa fettdepåer som går inte ta bort med bara träning och kost. Bäst lämpade områden är dubbelhaka, kinder, kärlekshandtagen, mage, lår och knä.

Fr 1900 kr

Dermapen /

Microneedling

EPN Clinic pen är en microneedling penna som sticker ut. Förutom att arbeta med mikronålar så har den även elektroporation som gör att det serum du väljer att arbeta med lättare absorberas av huden. Med microneedling kan du behandla ansikte, hals, dekolletage och hårbotten beroende på problem. Vi använder oss av olika serum som är avsedda att användas till microneedling

Trådlyft

Fr 3950 kr

Modernt trådlyft med PDO-trådar som kroppen själv bryter ner. Ingen mekanisk dragning av huden sker utan kroppens egna kollagenproduktion aktiveras när PDO-trådarna bryts ner. Maximal behandlingseffekt kommer efter ca 3 månader och behandlingseffekten är 1-1,5 år. Detta är en fantastisk kombination för att definiera käklinjen och minska dubbelhakan och ett oslagbar alternativ till fillerbehandling i läpparna med syfte att främja kontur och fyllighet. 

EM Body Slim

Fr 850 kr

Med den unika HIFEM-tekonologin (High Intensity Focused Electro-Magnetic technology) kan EMSlim behandla magmuskulatur, reducera överliggande fett och stärka sätesmusklerna. Detta uppnås genom frivilliga sammandragningar, s.k. superkontraktioner. När kroppen utsätts för dessa muskelkontaktioner måste muskelvävnaden anpassa sig till ett sådant extremt tillstånd att den svarar med en ombyggnad av dess inre struktur - ökad volym och produktion av muskelfibrer. Kontraktionerna orsakar överdriven efterfrågan på energi vilket resulterar i att fettcellerna dör genom apoptos.